Norske sykkeltalenter

Med vår flotte natur og uendelig spennende landeveier, er det ikke underlig at Norge har så mange sykkeltalenter. Bare vi nevner Thor Hushovd begynner de fleste profesjonelle syklistene å skjelve i buksene sine, men den norske legenden har lagt karrieren på hylla etter mange fantastiske år. Nå er det duket og klart for nye, lovende talenter og deres vei fremover. La oss ta en titt;

Lars Petter Nordhaug

nordhaugDen unge herren fra Tønsberg har vist seg å kunne konkurrere med de aller beste der ute, og ble raskt plukket opp av Team Sky da han bestemte seg for å ta karrieren til det neste nivået. Dette er en av Norges fremste syklister for tiden, og vi vil sikkert se Nordhaug på flere paller i årene som kommer. Lars Petter fikk ikke være med i Tour de France 2014 – dette var hovedgrunnen til at han byttet lag. Nå som Team Sky gjør seg klar for et nytt år og en ny kamp om etappeseiere i de store europeiske sykkelrittene, er det ekstra spennende å følge med på den norske syklisten. Nordmenn satser regelmessig penger på norske utøvere, derfor vil vi med litt hell kunne tjene store penger på Lars Petter Nordhaug og hans kamp om seieren i Tour de France, Giro d´Italia og Vuelta a Espana.

Alexander Kristoff

kristoffDette navnet trenger neppe noen introduksjon. Alexander Kristoff er Norges største sykkelstjerne for øyeblikket, en posisjon han overtok så fort Hushovd la opp. Han startet karrieren uten noe særlig smell, men de siste to årene har vi sett Kristoff ta etappeseier etter etappeseier, til stor overraskelse for konkurrentene. Alex er ikke engang 30 år gammel, men kan allerede skryte av fabelaktige prestasjoner i Tour de France. Sammen med det russisk-eide sykkellaget Katjusja er han nå klar for en ny sesong, og du kan da også å satse penger på den norske syklisten. Dette kan du enkelt gjøre på et online casino som tilbyr odds. Les deg opp om hvordan dette gjøres dersom du er ny, eller finn eksperttipsene dersom du bare vil ha litt detaljert info om resultater – både realiserte og forventede Har du tid og penger, kan du til og med ta turen til Frankrike når Tour de France 2016 settes i gang – med mental oppvarting fra sidelinjene vil vi sikkert se Alexander Kristoff ta nye seiere i år. Kristoff er en ordentlig spurter, derfor skal du ikke la deg skremme av høye odds på den norske syklisten – selv når det ser helt mørkt ut kan Alexander plutselig skru opp et par gir og sette i gang en skikkelig innspurt mot mål.

Edvald Boasson Hagen

Da Hushovd gikk mot sin avgang, var det få som trodde at norske syklister ville ta en fremskredet plass i Tour de France og de andre store sykkelrittene i årene som fulgte. Overraskelsen var derimot stor når både Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen stilte opp like etter. Edvald Boasson Hagen er en av de yngre norske rytterne som har slitt en del med skader de siste to årene, men med en fersk kontrakt hos MTN-Qhubeka og en kapteinrolle på plass, vil han sikkert fjerne all tvil nå i 2016.

Privacy Policy