Odds på fotball-EM 2016

Klart for nytt Europamesterskap

Fire år har flydd forbi, og nå er det kun noen få måneder igjen før et nytt Europamesterskap i fotball kjøres igang. Denne gang går turen til Frankrike, og ti ulike byer spredd rundt omkring i landet. Det er faktisk tredje gang at Frankrike skal avholde EM i fotball – sist gang var i år 2000. Flere nye stadioner er på plass, og de fleste andre uefa-euro-2016-2har blitt betydelig oppusset. Dette er et ganske unikt EM, siden hele åtte flere lag skal få være med på turneringen. Ja, før i tiden var det 16 lag som kjempet om den prestisjefulle pokalen, men under EM 2016 i Frankrike vil antallet altså stige til 24. Norge klarte ikke å kvalifisere seg til årets Europamesterskap, og ei heller får vi følge med på danskene under kontroll av vår egen Åge Hareide. Dermed er det svenskene man får heie på, samt ett av favorittlagene til å stikke av med seieren. Du har sikkert valgt ut din forventede mester allerede? Billettsalget er allerede over, og man må nå vente til de allerede solgte billettene får muligheten til å bli videresolgt via UEFAs hjemmesider. Har du tenkt deg turen ned til Frankrike, er det dessuten på tide å sette deg inn i odds og spilleportaler på nettet som lar deg tippe mens kampene er i gang.

Tjen penger på odds

Hver gang en begivenhet i sport settes i gang, er det hundrevis av odds der ute på de ulike utfallene som kan komme. Dette gjelder spesielt fotball, verdens mest populære sport. Allerede nå, flere måneder før den første kampen spilles i Frankrike, kan man satse penger på en rekke utfall. Det mest populære er selvsagt på vinneren av EM 2016 – enkelte tror at Spania kan ta hjem seieren, mange andre tror at Tyskland vil kjempe seg til toppen. Infosider som http://www.casinovinneren.com/ gir nyttig informasjon for deg som gjerne vil kaste deg på moroa. Mer spenning kommer med odds. Ved å satse noen kroner på de ulike kampene og på den kommende mesteren, vil det være ekstra kult å følge med på hver eneste fotballkamp nå i sommer.

Start et tippelag

Har du flere venner som er glade i tipping og odds? Da kan du sette sammen et tippelag! Få med deg kameratene, og spytt inn noen hundrelapper hver for deretter å registrere dere online og satse penger. Legg hodene sammen for å analysere mulighetene til hvert enkelt lag, og del på gevinstene som ruller inn.

Privacy Policy