Spille på basketball

Det er ikke bare på hester, fotball eller ishockey nordmenn satser pengene sine. Vi har fått flere basketeksperter i landet de siste årene og ikke minst Unibet, som gir deg tips til alle de største kampene i NBA.

Det var en norsk basketspiller som sa for noen år tilbake, at den dagen basket endelig kommer på norske tv-skjermer, vil også interessen for idretten skyte til været. Vi kan vel ikke være mer enige enn denne uttalelsen. I dag sendes NBA på noen betalingskanaler, men også spilleselskapene sender flere av verdens mest actionfylte og populære kamper gjennom sine streamingtjenester. Et av disse selskapene er Unibet.

Bli en basketekspert!

nba-logoHos Unibet får du ukentlige tips på NBA kamper, som hjelper deg hvis du er i tvil på hvilke lag du tror vinner. Unibet er blant flere spilleselskaper som tilbyr odds på både norske og utenlandske basketkamper. Takket være disse spilleselskapene har sporten fått større oppmerksomhet og du kan bli en basketekspert du også. Første regel er å finne det selskapet som gir best odds på ditt lag, slik at du får best betalt. Et annet tips er å spille på hjemmelaget, hvis de gir bedre odds enn 2. Akkurat som i fotball og håndball, vinner faktisk hjemmelaget oftere enn bortelaget. Grunnene til dette er mange, men få tenker over at bortelaget ofte må reise langt og får ikke den samme oppladningen til kampen som hjemmelaget. En annen grunn kan være at hjemmelaget får ekstra energi av publikum som heier og kanskje til og med buer på bortelaget.

Hvordan få best mulig odds?

For nybegynnere er det ikke enkelt å finne ut hvordan man får best odds. Det er jo ikke like klart at man ikke nødvendigvis får samme odds hos spilleselskapene. Noen har gjerne en tilbakebetalingsprosent på 90, mens andre igjen har over 95 prosent. Dette utgjør stor forskjell i odds og skal du tippe på Chicago Bulls et sted til 1,8 kan det hende du får 2 i odds et annet sted. Derfor lønner det seg å være kunder hos flere selskaper samtidig, slik at du kan sammenligne oddsen. Hos Norske Spilleautomater får du en flott oversikt over hvem som tilbyr odds på basket, og hvilke av dem som byr på gode bonuser til deg som er ny eller lojal spiller.

Hvorfor spille på basketkamper?

En av fordelene ved å spille på basket istedenfor fotball, er at resultatet sjelden blir uavgjort. Dermed sitter du stort sett igjen med kun to utfall i en kamp. En annen fordel er at det finnes et veldig spennende spill som heter over/under, hvor du kan tippe på hvor mange mål lagene kommer til å score løpet av en kamp, eller hvor mye et lag kommer til å vinne med. Dette finnes også i fotball og andre lagidretter, men i basket hvor poengsummene er ofte oppe i 100, er dette virkelig morsomt. Du kan også spille på riktig poengsum til hvert av lagene og da snakker vi om enorme høye odds. Altså snakker vi om Basketball som en av idrettene som kan gi høyest avkastning av dem alle.

Spill live

nba1Når du besøker Norske Spilleautomater, vil du se at de anbefaler Nordicbet, Unibet og Betsafe hvis du skal tippe på basket. Grunnen til dette er at hos disse selskapene kan du også spille live, altså tippe mens kampene holder på. Du kan tippe på hvem som scorer neste poeng eller hvem som får neste utvisning for eksempel. Live betting har virkelig blitt populært, spesielt for de som ønsker litt mer action mens de ser på kampene direkte. Nye spill blir lagt ut hele tiden og oddsen vil gå opp og ned også, samtidig som kampen pågår.

En annen populær spillemåte er å satse på hvem som vinner serien, altså du tipper på hvem du tror vinner NBA i 2016 allerede nå. Her vil også oddsen variere etter at sesongen har startet ettersom lagene spiller mot hverandre. Kanskje satser du på et lag som gir 20 i odds før sesongen, men får mer tro på et annet lag etter hvert som sesongen tiltar til 7 i odds. Som du nå sikkert skjønner, kan du allikevel tjene penger, selv om du tipper på at flere lag skal vinne NBA tittelen.

Privacy Policy