Spille på fotball

Den absolutt mest populære måten å tjene penger på tipping, er ved å satse på fotball. Oddsen flyr til alle kanter og den minste nyheten kan påvirke utfallet i stor grad. Hvem vinner Premier League i år? Hvor høyt havner Vålerenga i Eliteserien? Vil Ole Gunnar Solskjær ta Molde til en ny supersesong? Kommer Arsene Wenger til å åpne lommeboka? Hvordan vil det gå for Manchester United med en ny trener med langt mindre erfaring enn Sir Ferguson? Uendelige spørsmål krever svar. Svar som gir penger.

02-fooNorsk Tipping

I Norge er Norsk Tipping eneier på tippeindustrien. Du er aldri lenger enn en kort gåtur fra en butikk der du kan satse en tier på en meget spennende tippekupong. Får man alle rett kan man plutselig få råd til den nye bilen man har sett på TV eller Thailand-turen som kona har etterspurt i alle år. Hver kamp gir deg et visst odds, som multipliseres med hverandre om man satser på flere kamper om ganger. Utallige mennesker har blitt rike ved å spille på fotball. Utallige har gjort karriere ved å sette veddemål. Informasjonen er ganske lett tilgjengelig, så det er bare å bygge kunnskapen sin så godt man kan. Klarer man å følge med på alt som skjer i fotballverden, er det faktisk ikke altfor vanskelig å gjette seg frem til vinnerne. For de fleste som elsker tipping og spiller på fotball på heltid er det ikke informasjonen og kunnskapen det går på, men oddsen. Når man først har samlet opp nok informasjon til å satse pengene sine på det ene eller andre laget, må man finne en tippeside som tilbyr den beste oddsen. Jo høyere odds, jo mer penger i lomma – derfor er det viktig å ikke gå for den første brukervennlige siden man ser.

Sammenligne forskjellige utbyderes odds

Det lønner seg utrolig mye å sammenligne de forskjellige utbydernes odds, for deretter å velge de som gir deg mest valuta for risken. Det går begge veier – noen ganger kan det lønne seg å satse på det minst trolige utfallet, om oddsen er god nok. En gang i blandt taper selv de beste lagene mot en langt svakere motpart. Er du tøff nok til å satse på den svake, kan lommeboka raskt bli mye tykkere. Ingen trodde at Manchester skulle tape mot Haifa fra Israel i 2002, så enkelte tippesider tilbød odds som ga opp til ti ganger pengene tilbake på innsatsen. Tusenvis av mennesker satset på at de engelske kjempene skulle senke lilleputtlaget, mens noen få dristige karer satset store penger på Haifa. Til alles store forundring måtte Manchester se seg slått. De som var sikre i sitt valg tapte store summer, som ble overført rett til risikotagernes lommebøker. Er du glad i fotball, bør du prøve å satse noen kroner på favorittlaget. Det gjør opplevelsen ekstra morsom og vil gi deg ekstra godt humør om du står igjen med en gevinst. Start ut med noen få hundrelapper og se hvordan det går, hvem vet – kanskje du blir den neste store tippingmillionæren?

Privacy Policy