Spille på tennis

Tennis er en sport med en ganske lang historie, og sporten ble åpnet for kvinner forholdsvis tidlig, allerede i 1884 ble kvinner invitert med på Wimbledon. I begynnelsen spilte kvinnene med langt skjørt, som slett ikke var praktisk. Nå i dag er kvinnelige spillere regnet som like gode som de mannlige. I turneringer spiller mennene til best av fem sett, mens kvinnene spiller opptil tre sett for å avgjøre hvem som er vinner.Tennis

Tennis er en populær fritidsaktivitet i Norge, selv om det ikke er mange nordmenn som driver med sporten på høyt nivå. Men det finnes enkelte tennistalenter i Norge, så en dag dukker det kanskje opp en norsk stjerne i en internasjonal turnering. Det vil i så fall gjøre sporten enda mer populær i Norge, og få opp interessen for å følge de store turneringene.

Men allerede i dag er det mange som liker å følge storturneringene på TV eller på nettet. Da har man som regel en favoritt i hver kamp. Noen liker også å spille odds på tennis. Dette er veldig enkelt i dag, på bookmakersider på nettet. Før man satser penger, kan man sjekke spillernes odds, for å få en viss anelse om hva ekspertene mener om utfallet. Hvis man liker tennis veldig godt, finnes det også spilleautomater med tennis som tema, og vi kan nevne både Centre Court og Tennis Stars. Så det er jo da mulig å vinne penger på tennis på flere måter, selv om man ikke selv er en aktiv spiller. Finn mer informasjon om gode spill med blant annet tennistema ved å lese mer på Norskespill Casino.

Underlaget er veldig viktig når man spiller tennis, og gjennom tidene har man forsøkt å spille på mange ulike underlag, selv om den opprinnelige planen var å spille på gress. Dette viste seg upraktisk av naturlige årsaker, og dermed forsøkte man både lerret, grus, asfalt, tre og sement for å finne det beste underlaget. I dag er banen helsyntetisk med en gummiert flate som etterlikner asfalt i sine egenskaper. Innendørs spiller man gjerne på tre eller andre harde, varige overflater.

Privacy Policy