Spille på volleyball

Tjen penger på nettet

Volleyball er en spennende, dog utrolig krevende og intens sport. Uten tvil, dette er en av de typene sport Norge må satse mer på – vi er allerede blant verdenstoppen i så mange andre typer idrett at det nesten er skamfullt hvor dårlige vi er i volleyball. Ikke følger vi særlig med på volleyball, heller, sett i forhold til mange andre land. For hadde vi fulgt mer med på volleyball, kunne flere nordmenn tjent gode penger uten å gå ut hjemmefra. Eller fra hvor som helst, egentlig. Odds på volleyball er nemlig veldig utbredt, og på grunn av en rekke storfavoritter både lokalt og internasjonalt er det rimelig enkelt å forutsi resultatene før kampen. Ved å sette sammen tippekuponger online med flere volleyball-kamper samtidig, kan man se frem til en tidobling av pengene man satser – så lenge man gjør grundige nok undersøkelser på forhånd og ikke lar seg drive frem av følelser.

Sats bredt, vinn stort

volleyball2Det er skikkelig lett å komme igang med odds nå om dagen, du trenger ikke en datamaskin engang. Et nettbrett eller en smarttelefon er mer enn nok, og hvis du ikke har trådløst nett tilgjengelig rundt deg er det bare å bruke 3G – det holder, det også. Før du setter igang, er det viktig å velge rett sted å spille på. Vi anbefaler Betsson, siden de er en av de største spillportalene på nettet med det aller meste av odds på både volleyball og alle andre typer idrett. Les deg opp på anmeldelser av Betsson, så vil du raskt forstå hvorfor de har et såpass godt rykte og en så lang historie. Det finnes mange andre nettsider med odds, men Betsson har det klart beste utvalget. Husk bare å satse bredt, bruke informasjonen du har tilgjengelig, og sats gjerne på flere kamper samtidig. Vi anbefaler dog å ikke overdrive med antallet kamper. Det kan virke lukrativt å satse på seks-åtte kamper samtidig for å få skikkelig høye odds og tjene hundretusener om du treffer rett, men sjansen for at alle kampene ender som forventet er latterlig liten. Hold deg til to-tre kamper om gangen, så er sjansene høye nok til at du kan tjene gode penger etter hvert.

OL 2016

Har du glemt at det er OL i sommer? Ja, turen går til Rio de Janeiro og Brasil, der verdens beste volleyball-nasjoner skal kjempe om retten til å ta gullmedaljen hjem. Brasil er gode i volleyball selv, og nå som de er på hjemmebane kan det lønne seg å satse noen tikroninger på verten. Brasil har vært i samtlige finaler de siste to gangene det var Sommer-OL, og tok gullmedaljene i volleyball for kvinner både i 2008 og 2012. Herrelandslaget så seg slått av russerne i London, noe de sikkert vil ta revansj for nå i år. Det blir en spennende sommer for alle volleyball-fans, og satser du smart kan du tjene gode penger på kort tid.

Privacy Policy